Miss toalett har medvind :)

Hej alla fina!

Hör och häpna mår jag fortfarande bra! Två och ett halvt år utan skov… Nästan så jag har svårt att tro det själv :) Mina studier går jätte bra, orkar till och med jobba lite extra och tränar några dagar i veckan.

 

Har dock inte varit en dans på rosor att komma dit jag är nu i livet, hade mycket infektioner under det första året som skovfri och det blev många penicillinkurer som gjorde mig sliten och trött. Var också jobbigt att "lära sig" vara social igen, även om jag är ganska utåtriktad som person hade jag tappat förmågan att umgås med människor på ett avslappnat sätt. Det tog mycket energi från mig att bara vardagsprata med nya människor i skolan osv. Men som tur, så släppte det så småningom. Nu känner jag tvärtom, blir energilös av att inte umgås med någon :)

 

Sen det där tråkiga med att tillåta sig själv att sörja sin sjukdom, alla år som man legat inne och stirrat upp i taket och sett livet passera utanför fönstret. Är väldigt målmedveten och tänker mycket framåt, så det har varit viktigt för mig att reflektera över de känslorna. Efter ett års grubblande (lite då och då) kom jag fram till att jag inte förlorat mina "härliga ungdomsår" bara för att jag inte kunde åka till Sunny Beach eller backpacka i Asien. Jag har växt och utvecklats på mitt sätt, tagit en annan väg. Jag lever mitt liv tillfullo nu istället och i somras åkte jag exempelvis till Ibiza. Det var kul, väldigt kul, antagligen bättre än en 19-års fylla på Sunny Beach ;) Hahaha, nej men skämt åsido så förstår ni vad jag menar... Livet pågår här och nu, så släpp bromsen och häng på om du har möjlighet.

 

Och om någon stackare ligger hemma i ett tråkigt skov just nu, så kommer det bättre dagar, det gör det alltid…  

 

<3 Miss M 

 


  
 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

En fröjd att läsa att du får bra, följ min resa gravid i v31 och i ett skov av chron

2015-02-09 @ 19:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0