Keep on fighting!

Hallå alla fina läsare! 
 
Jag tänkte försöka börja skriva regelbundet här igen. I alla fall ett inlägg lite då och då :)
Har hänt ganska mycket de senaste halvåret. Skovet lugnade sig, och jag jobbade hela sommaren. Dock inte heltid men var piggare i slutet av sommaren än i början, vilket såklart är superbra :) Sen har flyttat (!) och börjat studera på universitet, många tror nog att jag läste högskola/universitet innan också, men jag läste till och upp betyg på komvux. Det har varit en lång resa, har kämpat så mycket för att komma dit jag är nu! Men nu äntligen är jag här! Har valt att satsa på utbildning eftersom det känns extra viktigt att ha ett jobb som passar mig och som jag trivs med i framtiden. Jag vill i största möjliga mån kunna klara mig själv och styra mitt eget liv trots sjukdomen. Ett arbete som man trivs med skapar självkänsla, kreativitet och umgänge, dessa tror jag i sin tur leder till lycka..
 
Annars är crohnsen under kontroll nu ( peppar, peppar ), behöver dock kortisonet fortfarande, blir sämre ganska omgående om jag trappar ned. Men är riktigt glad att sjukdommen inte lever sitt eget liv! Hejja forskningen och hejja  Humira, imurel, pentasa och entocort! Utan er hade jag inte haft något liv. 
 
Man ska alltid tro på sig själv och följa sina drömmar, ibland är vägen dit obeskrivligt jobbig men lycklig är den som kommer fram och kan vifta med flaggan vid mållinjen. 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0