Jag vill uuuuut!

Hejsan!

Jag blir galen! Kommer kvävas om skovet inte är över snart, behöver se människor! Kan liksom inte ens gå ned och ta en fika på stan med kompisar som det är nu,  jag varken orkar eller har någon lust göra ner mig på ett café.
Idag fick jag mens också, igen! Mina hormoner brukar rubbas när jag är sjuk och det börjar med att min mens kommer huller om buller för att sedan upphöra helt om skovet pågår en längre tid. Är det fler tjejer som får så vid långvariga skov????

Min hy är katastrof med, torr men flottig på nått sätt. Dels tror jag det har med hormonerna att göra och att jag medicinerat med entocort en tid. Min hy blir knepig av den medicinen och jag brukar få finnar. Har en salva mot finnar som fungerar väldigt bra så har börjat smörja med den, så slipper jag må dåligt över det också.

Är så sjukt grinig och tyvärr blev det inte så mycket positivt skrivit, slutar i alla fall med antibiotikan mot klostridierna idag. Avslutar inlägget med några ord jag brukar tänka när jag mår dåligt.

" För att uppleva den totala lyckan i livet måste du också erfarit den djupaste smärtan "
Älskar Salvador Dali.

Kommentarer
Postat av: Sofia

för din skull hoppas jag verkligen att skovet ger sig snart... det är så sjukt påfrestande på psyket att vara sjuk så där länge. Du verkar också få skov väldigt ofta, vilket inte gör saken bättre. Det är okej att vara grinig, den delen blir åtminstone bättre så fort man blir friskare :) ta hand om dig.

2012-01-08 @ 17:07:47
URL: http://fffiaa.blogspot.com/
Postat av: ullis

Känner med dig! Jag har sen mina första skov (10 år sen), haft mkt krångel med min hy. Vid senaste asacolbehandlingen förvandlades jag till vad som mer liknar en hormonstinn 13-åring än en 26-åring...suck. Har provat åtskilliga metoder för att förbättra hyn, och blev nu lite nyfiken på vilken kräm det är du smörjer med som ger bra resultat? Ta hand om dig! //U

2012-01-09 @ 20:25:59
Postat av: Jag och Crohns

Jag hade samma problem förra gången jag åt Entocort, fick dålig hy och finnar. Då åt jag kortisonet i nästan 6 månader, vilket blev lite väl länge. Nu har jag börjat om med Entocort men bara hunnit med 3 veckor, så än så länge har jag inte fått speciellt mycket problem med hyn. Berätta gärna vad det är för salva du använder.Jag hoppas du får komma ur skovet snart.

2012-01-11 @ 13:35:19
URL: http://crohns.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0