Hej igen!

Tack alla som skriver så snälla saker till mig, det värmer så otroligt mycket att veta att man inte är ensam med sina problem! All lycka till er :)


Skriver igen för såg att några hade frågat vilket kräm jag använder för finnar/plitor som jag får när jag använder Entocort. Krämen heter DUAC, tyvärr är den inte receptfri men tror inte det är speciellt svårt att få den utskriven. Jag gick till vårdcentralen och fick den första gången utskriven av en allmänläkare , efter att min läkare på sjukhuset förminskade problemet och tyckte att  "lite finnar inte var hela världen"  i jämnförelse med min Crohns. Något jag inte alls håller med om! Tycker det är tillräckligt jobbigt att magen och tarmarna är i kaos och alla andra bekymmer som kan uppkomma är viktigt behandla.

Den krämen är i alla fall väldigt effektiv på mig. Finnarna/plitorna försvinner snabbt om man använder den varje kväll. Ett litet minus är att den inte ingår i högkostnadsskyddet så man får betala den själv om man har frikort på apoteket. Den kostar ca 170kr och en tub räcker väldigt länge.


Såg att jag klämt lite väl mycket på mitten av tuben. FY!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0