Deppiga tider!

Hej hopp!

Godafton eller kanske godnatt? Ska i alla fall hoppa i sänget strax (bokstavligt talat) och läsa, sen sova. Idag har jag städat lite hemma hos mig, brukar ha det ganska fint hemma men nu var det verkligen katastrof.

En kompis sa att det var årets deppigaste dag igår, statistiskt bevisat. Inte undra på att allt känns så dött då? Nu vill man bara att våren ska komma! Brukar inte sola solarium på vintern men detta året har jag verkligen velat det, kanske för att det inte går just nu?? Så typiskt, det man inte får känns alltid mer lockande på nått sätt.

När jag blir lite bättre och sänker medicinerna ska jag springa till solariumet! :)Kommentarer
Postat av: Jenny

HejduuuuJag är nitton år gammal och bra blogg du har. Jag tror att jag har crohns sjukdom men det tror ingen annan. Var det jobbigt innan du fick diagnosen? Jag har depression och ibs som jag tror är crohns. Hur kan man lita på läkare? Jag är rädd för crohns och tycker egentligen inte att jag har symptom för crohns. Läste din sjukhistoria..... Blev orolig. Jag har hård och lös avföring men aldrig diarré eller ont i magen. Jag tappar aptit ibland. Jag vill göra koloskopi för att Minska oron men får aldrig tid..... Vad skall man ta sig till? Visst hade jag mått på ett annat sätt om jag haft crohns? Kram på dig

2012-01-25 @ 23:16:29
Postat av: Miss crohn

Hej! Tråkig att du inte mår bra... :(

Jag hade inte svårt att få en diagnos när jag väl sökte för problem med magen.Det tog knappt en vecka. Gjorde en koloskopi som visade inflammation.

Om du är orolig tycker jag du ska göra en koloskopi, det är enda sättet för dig att slippa oroliga tankar. Jag är ingen läkare och kan inte bedöma om du har crohns sjukdom eller ej. Mitt enda tips är att du gör en koloskopi, att gå och vara orolig för olika sjukdomar mår man inte bra utav.Ta hand om dig och lycka till :)

2012-01-30 @ 19:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0