Gottegris

Halloj!

Dagens status är "ok", tyvärr fortfarande för sjuk för att gå till skolan eller plugga men mår bättre nu än för en vecka sedan! Känns bra. Mitt mål är att börja skolan nästa måndag igen, tror jag hinner läka ihop tillräckligt tills dess. Har varit på bättre humör idag också och det är ett gott tecken på att det går åt rätt håll:)
Försökt peppa mig själv i det höstiga vädret och tänt massa ljus, lyssnat på musik, druckit te och bläddrat i tidningar.
Hittade en kvarglömd godispåse i mitt skåp, LYCKA! Är nog det enda som jag tycker är gott att äta vid skov, antar att det är sockret. Har alltid gillat godis men blev en riktig gottegris när jag fick Crohns, älskar iofs sånna nötblandningar som man kan köpa i påse men kan inte äta nötter under skov. Känns som nötterna river upp såren i tarmen eller nått, gör iaf väldigt ont.

Lyssnar just nu på blues, helt underbar musikform. Så kul att titta på gamla liveinspelningar, galet duktiga musiker och ännu galnare koreografier! Såg ett klipp "I got a women" med Ray Charles nu, gud vad jag skrattade när kvinnorna helt plötsligt dök upp med en fånig dans. Tiderna förändras!
Klicka på länken nedan om du vill se eller lyssna :)

http://www.youtube.com/watch?v=b0J1XJhTa7M&feature=related


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0