Crohns krångel iiiiigeeeen

Hej hopp!

Trodde min Crohns skulle hålla sig lugn ett längre tag, men så blev det inte riktigt... Jag brukar alltid bli sämre när årstiderna växlar men trodde inte det skulle bli så i höst.

Haft problem med sjukdomen några veckor nu och känner mig sådär trött och less på skiten. Helt otroligt att man glömmer av hur jobbigt det är att vara dåligt så fort man blir bättre. Måste vara en överlevnasinstikt eller nått, att man glömmer hur jobbigt och ont något gör.

Tagit det lugnt och vilat mig mycket den sista veckan och tagit extra medicin, skönt att känna att den ger effekt i alla fall :). Hoppas vara på banan snart igen. Får dricka massor av te, mysa inomhus med ljus och försöka fokusera så mycket som möjligt på pluggandet.

Man får peppa sig själv genom att tänka " Det blir bättre, det blir det alltid" :)

Puss och kram på er

Kommentarer
Postat av: Jossan

Mitt senaste år, krångel! Tröttsamt. Jag fick remicade när jag blev sjuk första gången, för 11 år sedan. Om 1 månad fyller jag 30.

Nu kan jag inte få det pga av kroppen bildat antikroppar mot remi. för att jag inte fått det på så länge. (Behandlingen med remi. var väldigt mer annorlunda då mot nu)

Ska ev börja behndling med Humira. Har du fått testa det??!! Maila mig gärna om du känner för det!

2011-10-13 @ 22:01:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0