Skönt det ordnade sig :)

Är lite gladare nu, åkte till vårdcentralen med pappa och hade sån tur att jag fick träffa en sköterska direkt som kunde titta på örat. Var tydligen något slags eksem med bakterier i, fick penicillindroppar mot det. Skönt nu slipper jag oroa mig för att det.

Fick brev från sjukhuset idag med, skulle höja min azatioprin till två tabletter igen. Har varit lite svårt att ställa in rätt mängd azatioprin för att hålla sjukdomen nere och samtidigt inte påfresta kroppen för mycket. Hoppas på att jag kan ta två i fortsättningen utan komplikationer.
Så tråkigt att behöva stoppa i sig så mycket mediciner men är också väldigt tacksam över att de finns. Medicin och vila är det enda som bitit mig.

Har lite svårt att förstå andra som inte vill ta mediciner på grund av biverkningar och så. Visst det är inte kul att läsa ett halvt A4 papper fullt med eventuella biverkningar men vad är alternativet? Att gå runt med en sjukdom som är aktiv tror jag är mycket mer stressande och förödande för kroppen än att ta sin medicin. Det ökar ju risken för alla möjliga sjukdomar... 


                                         


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0