Skulle vilja göra något för unga som har Chrons...

Hejsan hoppsan!

Dagens status är sådär, då jag har jäkligt ont i kroppen. Får remicade en vecka senare denna gången eftersom jag varit sjuk, blir sämre i chronsen precis innan jag ska få en infusion. Så är lite grinig och trött idag, tur det är onsdag snart..

Har den sista månaderna tänkt mycket på att jag skulle vilja göra något för unga som har Chrons att bli mer tillfreds med sig själva och sin sjukdom... Vet inte om behovet finns eller om det redan finns massor av bra alternativ för sånt redan. Jag tänker mig lite djupare samtal i grupp där tjejer och killar är var för sig. Hm... får fundrera vidare på de...

Behöver plugga (as usual) så får ta tag i det!

Btw så har det har flyttat in någon slags fågel i ventalationen så jag har fågelsång hela dagen! Underbart;)


Kommentarer
Postat av: Jag och Crohns

HejsanDet är helt klart ett bra initiativ att göra något för de som vill ha mer hjälp med att hantera sin sjukdom. Jag själv har inte haft någon att prata med, och jag skulle verkligen uppskatta det, men jag bor också på en liten ort.Fågelsång på dagarna kan vara trevligt, men visst sover de på nätterna :)

2011-03-16 @ 18:06:06
URL: http://www.crohns.nu
Postat av: Nicke

Hej!Har följt din blogg ett tag också, Har också börjat med remicade med gott resultat, känner mig också ganska sså bra nu, och känner som dig att det ibland vore skönt att prata med någon som har samma problem, Var finns du?? Har du min mail? isåfall kan du gärna maila mig, så kan vi snacka vidare. För jag skulle gärna försöka få till nån slags grupp där man kan prata av sig eller nått?? Nån mera som är på??Nicke 25år med Crohns i 2år nu

2011-03-16 @ 21:38:25
Postat av: Tina

Hej,

Vet inte om du har hittat min blogg, men där finns en hel del tips på hur du kan hålla dig friskare genom kost och andra saker. Jag tror att det är viktigt att inte gräva ner sig i sin sjukdom för mycket. Jag hade nog inte fixat att grotta ner mig med andra sjuka när jag var i tjugoårsåldern, då ville jag bara vara frisk och det blev jag ju så småningom också!

/Tina

2011-04-12 @ 19:40:45
URL: http://tinasmagmat.se
Postat av: Agnetha

Halloja !Jag har levt med Crohns hela livet, fick diaggnosen -80. Opererad rejält -84 och -87, har nu korttarmsyndrom. Håller på att söka på tandhälsa och Crohns och det faktum att man numera kan få tandvårdsstöd pga försämrade tänder pga Crohns. Måste ha en ny brygga + fylla i en glipa där tand funnits förut. Har grymt dåliga tänder trots att jag är noga med tandhygien.

Sköt om dig och hoppas du slipper fler skov !!!!Kramar Agnetha

2011-06-05 @ 17:03:22
URL: http://sjokvist.wordpress.com
Postat av: TommiHittade din blogg i mitten av Maj. Verkar dock inte vara uppdaerad på länge :/ Men intressant och alltid "kul" (om man kan säga så) att läsa om andra med samma sjukdom. Det gör mig så nyfiken hur andra klarar av sina dagar. Speciellt när man är i liknande åldrar.

2011-06-07 @ 02:40:24
URL: http://www.cowabunga.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0