Sommaren är åter!

Hallu!

Är inte det härligt??? Att sommaren äntligen är här igen! Det som är så fint med årstiderna, att dom alltid kommer tillbaka:).

Har pluggat mycket och verkligen njutit av livet denna våren... Har inte mått såhär bra sen jag var tolv år. En annorlunda känsla när kroppen plötsligt börjar fungera på rätt sätt igen... Visst, jag är inte helt symptomfri men sjukdommen inkräktar inte så mycket att jag hela tiden måste ta hänsyn till den, och det är otroligt skönt! Förut var jag alltid tvungen att planera så att jag helst slapp att äta / dricka om jag åkte någonstans, nu behöver jag knappt tänka på det alls. Det gör mig väldigt lyckligt och tacksam! 

Jag känner mig stark och min självkänsla har skjutigt i höjden de senaste månaderna. Tänker jag tillbaka på alla år som jag gått runt och mått dåligt onödan, jag borde stått på mig mycket mera. Hävdat min sak och fått bättre hjälp. Man ska aldrig låta någon annan tala om för en hur man mår, det kan man själv endast avgöra.

Imorgon ska min bror gifta sig, och känns underbart att veta att min sjukdom inte kommer hindra mig ifrån att vara med. Alla borde ha rätten att styra över sina egna liv, tror det nykeln till att kunna bli lycklig.


Love is in the air! <3 .. Och kanske når kärleks vinden även mig... I hope soooo :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0