Lite uppdatering..

Hej hopp alla små tomtar :)

Önskar jag skulle orka uppdatera lite mer när jag skovar men ibland finns det varken kraft, motivation eller fantasi. Har blivit ngt bättre igen (varit super dålig ett tag nu) och då får man lägga hoppet till att skovet fortsätter i den riktningen framöver...
Fick dubbel dos remicade två veckor tidigare än planerat förra gången igen och efter det har jag känt av en stegvis förbättring. Min ledvärk är så mkt bättre nu iaf :)
Fick en fråga om jag är opererad och svaret är nej. Anledningen till att jag inte är, beror på att jag har problem på flera olika ställen i tarmen så en operation skulle endast vara en nödlösning för mig. Dvs om tarmen inte kan läka ihop på ett specielt ställe. Min crohn hoppar lite hit och dit om man säger så... Har haft tur att få ha en helt läkt tarm mellan mina skov. Diskuterade detta med läkaren sist... Hade jag haft ett specifikt problemområde hade jag sprungit till sjukhuset och lagt mig på operationsbordet. Hade varit så skönt att slippa dessa skov :)

Känner mig enormt tacksam till alla bra mediciner som har kommit de senaste 15-20 åren! Hade jag fått min sjukdom som barn hade jag med största sannolikhet varit opererad flera gånger.

Julekramar på er alla! Ho ho hoKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0