Sommar, sommar sommar!

Ellu alla toilet lovers! ;)

Älskar verkligen sommaren! Synd att den inte varar lite längre men tur att den finns.  Har jobbat lite i sommar och resten av tiden har jag bara latat mig! Otroligt skönt att bara få vara lite lat ibland!

Känner mig lite stressad över hösten... Vet inte riktigt vad jag ska göra och hur jag ska planera allt.. Men på något konstigt vis brukar saker och ting ordna sig i slutänden :)

Magen och kroppen mår bra för tillfället och jag är så glad att mitt hår har börjat växa bättre igen! Växt dåligt sedan förra årets skov men nu verkar det fått fart. Träningen går framåt, men tar sån tid bara! Visste det skulle ta lång tid att bygga upp musklerna och konditionen igen men när man är mitt i processen kan det kännas lite segt.. Bara att kämpa vidare!

Tränar dels för att jag mår mycket bättre, och får en finare kropp... Ja.. Erkänner att jag bryr mig om hur jag ser ut... Utseendet är verkligen inte allt, men livet blir så mycket lättare om är nöjd med både sitt inre och yttre.

Upptäckte att jag fått lite "solfläckar" på mina armar. Funderar på om det har med kortison att göra, medicinerat mycket med det förut. Fick liknande fläckar för några år sedan med, sen har jag inte haft. Har bra pigment och är ingen som ligger och pressar sönder mig i solen... Lite knepigt. Får fråga sköterskan vid nästa remicade... Är det någon som vet om man kan få kortison fläckar som kan "komma och gå" ?
Hoppas alla kan njuta av det fina vädret lika mycket som jag!                                                                                                                    
                               


Kommentarer
Postat av: Sofia

Trillade in på din blogg idag, läste i ett tidigare inlägg att du ville hjälpa unga med crohns. Jag vill att du ska veta att du hjälper folk genom att skriva. Jag blev nyligen diagnostiserad och har känt att det inte riktigt finns någon som förstår, vilket gör mig frustrerad. Men att kunna läsa om andra med samma sjukdom får mig att känna mig mindre ensam. Jag vet att det finns folk som förstår där ute.Så tack för att du delar med dig om din vardag.

2011-08-10 @ 17:21:18
URL: http://storyofsofia.blogg.se/?tmp=10145804
Postat av: Jossan

Hej!

Gillar verkligen din blogg och kommer följa den fr.o.m NU! :) Crohn´s fick grepp om mig för 11 år sedan.. Status just nu, sjukskriven med segbotat skov.. Ha en underbar dag! :)

2011-08-15 @ 08:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0