Ingen remicade idag:(

Buhhh! Skulle fått remicade idag, lite tidigare än planerat då jag blivit sämre de sista dagarna. Men blodprovet visade att jag har för lite vita blodkroppar i blodet:( Medicinerar fortfarande med imurel och ska nu sänka yttligare en tablett och ta nytt blodprov på fredag. Hoppas på att det gör susen så jag kan få remicade på måndag.


I´m back!

Ellu!

Ledsen för den urusla uppdateringen de senaste månaderna. För att vara helt ärlig har jag knappt orkat med mig själv... Blev så glad för alla fina uppmuntrande ord jag fått! Tack<3

Allt kändes bara så skit ett tag, dels visade mitt calprotectin prov fortfarnade över 5000 i juli månad och en koloskopi visade inflammation. Kändes som om jag aldrig skulle bli bättre, orkade inget och var sängliggande hela sommaren. Var besviken på effekten av remicade och besvikelsen gick ut över mina nära och kära... En jobbig tid, både fysiskt och psykist.

Det är så lätt att bli bitter på livet när man inte kan styra det själv.

Vändning kom i slutet av augusti, och har sedan dess blivit piggare för varje dag. Remicaden har hjälpt jätte mycket på mig, men det tog några månader innan jag kunde känna en tydlig effekt.

Vill så gärna börja plugga i oktorber igen och nu vågar jag hoppas att det blir så:) Man går och går och hoppas på att målet kommer närmare.


RSS 2.0