Konserverad i alkohol...

Hade glömt hur hemsk det är att vara riktigt bakfull, usch så vidrigt det är! Har inte kunnat festa sen i februari,  eller snarare dricka alkohol. Man måste inte dricka för att ha kul, men det hjälper till. I alla fall för mig;) Har varit ute några gånger de sista veckorna, men nykter då jag ville vänta med alkolholen tills kroppen återhämtat sig efter skovet. Så i fredags kände jag att det var dax att ha en riktig fest helg.

Har verkligen haft jätte roligt och bara njutit hur underbart livet är när kroppen fungerar som den ska. Ändå kunde jag inte låta bli att fråga mig själv imorse om det verkligen var värt det?

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och äta massor av godis, sen blir det en liten powerwalk innan jag lägger mig:)


B som i Breocca!

Tänkte tipsa om Berocca såhär i förkyldningstider och höstmörker. Det är ett kosttillskott och finns att köpa på apoteket och i vanliga matvarubutiker. Berocca ska vara kännt för att innehålla vitaminer som ger energi vid både fysik och mental ansträngning. Trodde absolut inte det skulle göra någon skillnad på mig, men jag blir verkligen mycket "klarare" i huvudet och orkar mer fysikskt när jag tar dem. Har tidigare ätit andra vitaminer och extra B-12 men inte behövt det sedan jag började ta berocca för några månader sedan:)

                          
 

 


Tandvärk!

Aaaaj! Varit hos tandläkaren två dagar i rad, ont i en tand:( 
Lagat flera tänder detta året, spelar ingen roll hur mycket jag borstar och tandtrådar så får jag nästan alltid hål efter ett skov. I framtiden hopppas jag att människor med tarmsjukdommar som påverkar munhälsan ska få mer rabatterad tandvård. Livet är inte rättvist men tycker samhället ska sträva efter att alla ska ha samma möjligheter till en så god hälsa som möjligt. 


 

 
Aaaaaj!


RSS 2.0