Soool!

Helluj!

Ååå älskar när man vaknar till soligt och fint väder, livet blir helt plötsligt lite roligare:)

Tvingade iväg mig till skolan idag, hade mycket hellre legat kvar i sängen och bara haft ont i tänderna. Har lite feber och blivit svullen nu med. Ringde tillbaka till tandläkaren och förklarade att jag  borde fortsätta med antibiotika så inflammationen försvinner. Pust suck och stön, vilket motstånd jag mötte (samma kvinna som inte tog reda på att jag skulle haft antibiotika förra gången).

"Bla bla bla... Vi har strikta regler om antibiotika och mera bla bla bla" Tillslut svämmade jag över av ilska,  ifrågasatte om hon fick upplevelsen av att jag tycker det är kul att ta antibiotika utöver alla mediciner jag redan stoppar i mig. Fick inget svar på det direkt, men efter många om och men fick jag utskrivet. 

Är fortfarande arg faktiskt. Om nu en tandläkare ska ha rätten att skriva ut antibiotika ska den ha kunskapen om riskgrupper och kunna bedömma efter enskild patient. Nyligen bytt tandläkare och kvinnan jag pratar om är hans mentor, så han måste rådfråga henne vid te x recept. Har aldrig tidigare träffat en tandläkare som inte tagit min medicinering och sjukdom på allvar, snarare tvärtom.


Titta på lite bilder som jag tog på mammas kattungar för att bättra på humöret , sååå söta!
     Naw!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0