Som en liten boll...

Såg ut som en boll i ansiktet imorse, insåg att det inte var läge att gå till skolan idag utan stanna hemma och bli frisk från infektionen. Sovit i stort sett hela dagen och tittat på lite film och serier på datorn. Har ingen tv, kanske lite konstigt men saknar inte en. Ganska skönt faktiskt, man fastnar inte framför tv:en till något ovärt program.

Saknade därimot någon, någon som klappat mig på kinden, kokat soppa och handlat massa gott. Sagt att jag är finast i hela världen, fast jag ser ut som en boll. Vet inte om jag skrivit men är singel sedan några månader tillbaka. Ibland vet man inte vad som är bäst... Att stanna kvar fast smärtar eller lämna när det gör så ont... Att älska någon kan vara den bästa känslan i hela världen men också förkrossande...

Nu ska jag sova och hopppas, hoppas på att bollen har försvunnit imorgon.

Natti


Kommentarer
Postat av: Mister Crohn

Hej!

Jag kom in på din blogg av en slump, men jag känner mig redan hemma. Jag har själv Crohns och känner igen mig i mycket av det du skriver. Just nu är det en lite tyngre period och jag försöker bli mer seriös vad gäller kost och sånt, därför är jag ute på nätet och letar runt efter allt möjligt som gäller Crohns. Det känns skönt att få lite kontakt med jämnåriga som har samma vardag och vet vad det handlar om. Så jag kommer säkert vara här och skriva lite kommentarer nu och då.

2010-11-23 @ 20:46:52
Postat av: Jonatan

Hej där,Jag minns en TV intervju med en gammal dam (80-85 ngt) som var ute o dansade och i fick frågan om hon trodde på evig kärlek varpå hon svarade:

"Eeeeviig kärlek? Jaa... det är väl klart jag gör! Men föremålen för den har varierat."Vill instämma i 'Mister Crohn' ovan, känner igen mig mycket i det du skriver. Satt också o letade på nätet om info om 'min' Crohns. Denna gången om Kalprotektinvärden... Har just nu hyffsat bra inflammationsvärden i övrigt (crp runt 10 och bra albuminvärden) men trots det en hb på 89 och höga kalprotektinvärden =/ ...En ny situation i snart 11 år lång sjukdomshistoria (fick sjukdommen när jag var 15). Men visst upphör sjukdomen aldrig att förvåna? Eller har du haft liknande symptom hela tiden?Starkt av dig att blogga om sjukdomen. Jag blir både stärkt av att läsa och samtidigt ledsen att andra också ska behöva dras med eländet. Ta hand om dig!/Jonatan

2010-12-08 @ 00:17:39
Postat av: unknown

Råkade traska in här efter jag letat lite info om behandlindsmetoder osv. och måste bara säga att det är starkt av dig att skriva om problemen. Jag vet vilket elände man har och när skoven kommer så vill man i princip låsa in sig och ta några morfin-sprutor. Precis som Mister Crohn och Jonatan skriver så kommer jag titta in lite då och då! Krya på dig och hoppas på långa perioder mellan skoven!

2011-01-01 @ 15:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0