Nu är det nog!

Idag är jag arg, riktigt arg! 

Varit på sjukhuset och fått min tredje Remicade behandling. Som vanligt var min läkare inte där och det finns ingen annan tillgänglig. Mitt calprotectin värde ligger fortfarande på 5000 vilket innebär att Remicaden inte hjälpt mig nämnvärt.

Jag mår fortfarande mkt dåligt och lever ett isolerat liv, trots detta finns det ingen behandlingsplan för mig. Efter att jag tjatat på sköterskan kallar hon tillslut in en läkare som jag får prata kort med. Förklarar mitt usla skick och frågar vad som är nästa steg, eftersom Remicade verkar ha dålig effekt på mig. Samtalet slutar med att han ska titta igenom min journal och se vad han kan göra. Som vanligt får jag inga svar.

Mitt blodtryck är mycket lågt och min mens uteblev denna månaden också, jag orkar knappt gå upp för en trappa och kan inte äta på flera timmar om jag ska åka iväg för att tex handla. Jag springer på toa ca 20 gånger per dag och det kommer fortfarande blod. Jag har tröttnat på att höra " läkaren ska titta över ditt fall och återkomma" . Jag är sjuk och har rätt till vård och vara delaktig i min behandlingsplan.

Att sitta fånge i mitt hem hela sommaren lockar inte det minsta, jag har fått nog!

Imorgon ska jag söka hjälp i striden mot mina rättigheter.


Take care


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0