:(

Mår skit... Skriver igen när jag mår bättre.

Fråga

Hej igen! Tack för svaren :) Ska komma ihåg det där om att skriva upp frågor som kanske är mer läkar-orienterade..
Jag kom på lite annat som kanske är lättare för dig att svara.. som till exempel, när vet du att det är dags att åka in till akuten? har du jätteont då eller till vilken grad har du ont?
Jag har läst lite om att folk byter matvanor också, snackar med en dietist eller något sådant, nu vet jag inte om du bor i sthlm men om du gör det, har du varit hos någon och kan rekommendera någon eller liknande? :) Tack igen och på förhand! Mvh C :)


Hej på dig igen!

Oj! Svårt att svara på när någon annan bör åka in till akuten... Det är nog något man måste känna själv...  Om man är osäker kan man ringa akuten och prata med en sköterska för att få råd.

Under skov har jag mer eller mindre ont i magen precis hela tiden. Vaknar ofta på nätterna av kramper och har svårt att koncentrera mig. Blir väldigt grinig och lättretad eftersom jag aldrig slipper smärtan. Blir yr i huvudet, mår illa, svettas och vill försvinna bort när det gör riktigt ont magen.

För vissa funkar magen bättre att äta fett reducerad kost, du ber bara din läkare att få träffa en dietist.
Tyvärr har jag ingen läkare i Sthlm, så har ingen att rekommendera...

Hoppas du hittar en bra läkare, och får en fin sommar!

Varför få skit för att man försöker?

Jag kan omöjligt förstå de människorna som lagt upp reglerna för sjukersättning!

Försäkringskassan ringde mig idag och meddelande att jag inte har rätt till sjukpenning under en period då jag studerade 25%. Anledningen? Jo, studerande måste vara sjukskrivna 100% för att vara berättigade ersättning.  Kämpade som en dåre för att klara skolan under en period i våras, och skrev då tentor. Känns inte roligt att få skit när man försöker:(                                                                          

 


Tyckt synd om mig själv i två veckor...

Hej hopp.

Har haft två deppiga veckor i sommarvärmen. Mycket pg a smärta i kroppen, har haft så ont att jag velat krypa ur min kropp. Som tur är har jag inte lika ont längre och kan räta ut mina fingrar igen:)

Så frustrerande att ligga inne och stirra upp i taket när det är så fint väder ute...

Var på besök hos dr Usel förra veckan, som tur är ska jag nu byta till en annan läkare. Ska in till sjukhuset snart igen och ta biopsier från tarmen, fick reda på av en annan läkare att man hade sett inflammation på biopsierna. Blev riktigt förbannad, eftersom min läkare sagt att man inte hittat ngt alls på de proverna. Så skönt att byta läkare.

Börjat medicinera med asacol igen, liten förbättring av dem.

Nu ska jag gå och pigga på mig lite:)

Prutt prutt


RSS 2.0